Blog

Matematik, özel derse en çok ihtiyaç duyulan derslerden biridir. Matematiği okul hayatının ilk ve orta aşamalarında yeteri kadar öğrenmeyen öğrenciler ileride büyük sıkıntılar yaşayabilir. Matematik özel ders fiyatları yüksek olunca her öğrencinin matematik desteği alması mümkün olmuyor. Bu derste sorun yaşayanlar için matematik, liseye ve üniversiteye geçiş sınavında, hatta üniversiteyi kazandıktan sonra da bir engel olacaktır. Atabey Özel Ders Merkezi olarak, uygun matematik özel ders fiyatları ve kaliteli eğitim ile her öğrencinin matematiği yapabilmesi için hizmet veriyoruz.

İstanbul’da Matematik Özel Ders Fiyatları

Matematik ve daha birçok dersin eğitimini verdiğimiz kurumumuzda öğrencilerimizin büyük bir çoğunluğu eğitim hayatlarında başarılı oluyor. Sınavlarda yüksek puanlar alarak kendilerine bir hedef belirliyorlar. Biz de uzman öğretmen kadromuz ile birlikte öğrencilerimizin hedeflerini, hayallerini gerçekleştirmeleri için her daim destek oluyoruz. Ders saatine, birebir veya ikişer, üçer kişilik gruplara göre değişiklik gösteren matematik özel ders fiyatları 45-75 tl arasında olmaktadır. Ders sayısı arttıkça ders başına düşen ücret azalacaktır. Diğer yerlerdeki matematik özel ders fiyatları ile kıyaslandığında çok uygun fiyatlarla ders vermekteyiz.

Matematik Ertelemeye Gelmez

Matematik her zaman işinize yarayacak ve karşınıza çıkacaktır. Bu yüzden matematiği öğrenmeyi ertelemeyin. Okul hayatında matematik derslerinde başarısız olan öğrenciler mutlaka ders takviyesi almalıdır. Aksi takdirde matematik öğrenilemez gibi bir algı oluşabiliyor. Oluşan ön yargı matematiği öğrenmeyi giderek zorlaştırıyor. Matematik öğrenciler için yıkılmaz bir tabuya dönüşmeden önce özel dersler yardımıyla matematiği öğretmek gerekir. Atabey Özel Ders Merkezi’nde öğrenciler alanında deneyimli uzman öğretmenlerimiz ile matematik gibi zorlandıkları dersleri kolaylıkla geliştirebilirler. Çözemedikleri soruları, anlamadıkları konuları çekinmeden sorabilecekleri iletişimi kuvvetli öğretmenlerimiz sayesinde matematiği öğrenmek keyifli olacak. Öğrenciler eksik kaldıkları konuları kolayca tamamlayabilecekler. Matematik özel ders fiyatları arasında en uygun fiyatlara sahip olan kurumumuzda öğrenciler matematiği severek öğrenmeye başlıyorlar. İstanbul’da evinize yakın şubelerimizi öğrenmek için web sitemizi inceleyebilir ya da telefon ile bize ulaşabilirsiniz. Çocuklarınızın güzel bir geleceğe sahip olması, hedeflerini gerçekleştirmesi için uzman ekibimiz ile her zaman yardıma hazırız.

Açılan sayfada 3 adımda ders paketini oluşturabilirsiniz. Almak istediğiniz toplam ders sayılarını yazıp adımları tamamlamanız yeterli…


 

Özel Ders Almak İster Misiniz?

6698 sayılı kanun kapsamında Atabey Eğitim Kurumları'ndan ticari elektronik ileti almayı istiyor musunuz ?

Formda yer alan kişisel verilerimin Gizlilik, Şartlar ve Koşulları sayfasında belirtilen usülde kullanılmasını kabul ediyorum.


 


Diğer Matematik Yazıları / Matematik


Diğer Sınava Hazırlık Yazıları / Sınava Hazırlık
})

Telefon+90 553 841 3028

   Fiyat Hesaplama